dijous, 2 de juny de 2016

EL VALOR DE LA COL·LABORACIÓ.Se n’ha parlat des de diversos punts de vista, l’any passat ( enllaç adjunt ) enguany i espero que en seguirem parlant, de la trobada de rugbi escolar i del valor d’aquest esport en l'educació.
1r torneig de rugbi terres del sènia 2015

El que està disponible ara és una compilació d’imatges i vídeos que donen una mesura molt més exacta enguany  ( amb explicacions incloses ) del que va passar el passat dia 27 a Ulldecona.

  2n torneig terres del sènia 2016 

Si en altres escrits s’ha lloat l’esperit del rugbi, l’objectiu de l’activitat, etc. Aquest vídeo i el seu contingut és una mostra perfecta de col·laboració a tres nivells:
  • El primer  i més important, la que mostren els alumnes abans, durant i després de l’activitat. 
  • El segon, necessari i imprescindible :  la dels professors situant: objectius i accions en el punt just. Cadascú amb la seva personalitat. 
  • I el tercer, nou enguany, el dels mitjans: Televisió d’ Ulldecona i Canal 56. Que amb la seva presència han fet possible aquest material i han fet d’altaveu a nivell comarcal d'aquesta iniciativa i els seus valors.
Per la novetat que ha suposat  i pel salt qualitatiu que ha donat a l’activitat. S’ha d’agrair i al mateix temps animar als mitjans a seguir difonent activitats esportives diferents,  tant en la forma com en el fons,  de les que acaparen els noticiaris anomenats "esportius" ( i que marquen tant ).
 Ha estat i serà una manera d’apropar l’EF als participants, als seus companys i a les seves famílies. I que amb els mitjans actuals podem compartir l’experiència molt més enllà.

LA COL·LABORACIÓ FA POSSIBLE I PERMETRÀ COMPARTIR EL CONEIXEMENT DE LA INICIATIVA, GRÀCIES A TOTS.