M. Robinson ho confirma.



Resulta evident que l’estiu és una bona època per a la lectura. Si seguiu o heu vist una mica del blog també comprendreu que soc seguidor i estic molt agraït a Michael Robinson per la tasca que fa sobretot a Informe Robinson. Si uniu aquestes premisses la lectura d’Acento Robinson era imprescindible.

És agradable trobar en un text la confirmació de gran part de les opinions formulades, en el sentit de que són compartides, no pretenc en aquesta ocasió fer una critica o una ressenya del llibre sinó utilitzar-lo ( amb alguns paràgrafs) per corroborar algunes afirmacions /opinions prèviament expressades en diverses entrades o materials del blog.
M’han cridat l’atenció 6 aspectes dels molts que tracta en el seu text, en el sentit que els comparteixo al 100 % i ajuden a prendre una determinada posició en cada un d’ells i en alguns es reafirmen afirmacions prèvies, són:
Esport de base: Un exemple genial que il·lustra com a ha de ser l'esport de base i el que comporten determinades actituds:


Doping: Lligant amb l'apartat anterior i fins i tot més enllà. Com actuem ( que esperem ?) com a espectadors, te a veure amb la norma i l'aplicació de la mateixa. A més es pot comprovar que la cosa ve de lluny.



Esport = salut ? Tema extensament tractat i al que li ve molt be una cita com aquesta.


El rugbi com a eina: En un sentit clarament diferent a una recent entrada, però coincident en els arguments.
 

Model esportiu: Aquesta breu explicació és molt útil i aclaridora de l'estat de les coses, aquí i allà. Al blog se'n ha parlat poc ( hi ha algun text) però és una qüestió teòrica de fons molt important que amb aquesta cita queda molt ben explicada.

 

La por al fracàs: Res a veure amb el blog, res a veure amb cap teorització. Aquesta és una cita escollida com a espectador, com a culé i com a cruyffista. Crec que després de llegir-la s'entén allò de: "sortiu i disfruteu". I per extensió s'entén el perquè d'alguns fracassos imprevisibles.



DES D'AQUEST MODEST ESPAI GRÀCIES MICHAEL, I PER DESCOMPTAT SI ESTIMULA A LLEGIR-LO SEGUR QUE HI TROBEU ALTRES FRAGMENTS INTERESSANTS.

Etiquetes de comentaris: , , ,