Boig, o no tant boig ?

Darrerament sembla que l'he pres amb els entrenadors de futbol. Pels no aficionats al futbol "el loco" és el mot amb que es coneix a Marcelo Bielsa.

Aquesta vegada però m'hi ha portat una referència d'una companya ( gràcies Estela, com voràs és exagerada la comparació) a quí ha cridat l'atenció el següent article:

Lliçons de Bielsa per Leila Guerriero.

Bielsa ja em caia be i l'he escoltat en moltes ocasions però ara rebuscant informació ho he entès millor no coneixia a fons la seva biografia.


Conèixer i acceptar les pròpies limitacions, tenir aspiracions, preparar-se i ser capaç d'aconseguir-ho em sembla admirable ( i en món del futbol més encara).

A Bielsa els resultats no sempre, be, quasi mai l'han acompanyat. La qual cosa el fa encara més gran. I ho és per coses com aquestes:



No oblideu que és un entrenador de futbol, argentí si, però entrenador de futbol. Del que com es pot observar hi ha molt a aprendre deixant de banda el futbol, però també al futbol com a entrenador, motivador i estratega del joc:





Ja veieu, exigent com ha de ser en aquest entorn superprofessional ( que algun problema li ha portat)  i al mateix temps un magnífic i exemplar competidor, com n'hi ha pocs en els temps que corren: dits a l'ull, por quès, i bronques i protestes constants...


Aquí en teniu una mostra recent:   Tragad veneno !!!!


 
En definitiva un pioner si us agrada el futbol actual i un boig o no tant boig ? si us van les reflexions intel·ligents.



Etiquetes de comentaris: , , ,