Esport i estiu.

Si hi ha una època de l'any que es presta a la pràctica esportiva aquesta és l'estiu ( més temps d'oci, bon temps i moltes possibilitats de pràctica).
Seguint aquest raonament, si hi ha ( en els materials que tinc elaborats) alguna indicació relacionada amb el tema aquesta és una part d'una presentació anomenada nutrició i esport. Mes concretament la referida a la HIDRATACIÓ.

 Situacions per a la hidratació Aquest enllaç a part de descriure 4 situacions ( l'activitat física una d'elles) serveix com a ampliació de molts dels aspectes que s'hi relacionen. Molt recomanable !

Tot seguit incloc algunes captures de pantalla de la presentació amb unes simples indicacions que poden ajudar en aquest important procés.


















































Quan i com hidratar-se ? Una vegada exposada la conveniència, enllaço una explicació de quan i com fer-ho
Aigua o alguna cosa més ? Aquest enllaç respon a aquesta reiterada pregunta. Si be s'ha parlat reiteradament de l'aigua com a protagonista de la hidratació la tecnologia moderna ens  ofereix alguna cosa més.

Tancant d'aquesta manera el cicle de nutrició i esport, ja que la hidratació forma part (molt important) de la nutrició.

COM EN LA MAJORIA DE CASOS ( ESCALFAMENT, ENTRENAMENT), FER ESPORT ES SALUDABLE I RECOMANABLE SI ÉS FA AMB CONEIXEMENT.


Etiquetes de comentaris: , , ,