Nadals i esport.

Sempre havia pensat que aquestes dates eren poc esportives ( fred, festes familiars i casolanes, etc.), poc adequades per al foment de la pràctica esportiva, però algunes coses m'ha fet pensar:

REGALA DEPORTE Y SALUD CON CONOCIMIENTO  Por Estefanía Arnaldo (HOLA.es)
1-No fantasees, si vas a comprar algo, que sea para usarlo. El hecho de tener una cinta de correr en casa no significa que la vayas a usar. El procedimiento es exactamente el contrario, si usas mucho una cinta de correr, entonces empieza a plantearte si en casa te haría el mismo papel. 


Fins aquí dos exemples del paper dels regals de nadal relacionats amb l'esport ( la pràctica esportiva concretament). Més que cap altra cosa una estratègia comercial, si no hi ha alguna cosa més de fons.


 

Aquestes tres imatges representen les activitats físiques tradicionals d'aquestes dates, hi podriem afegir l'esqui i pot ser alguna més. Totes amb la característica comú de que són puntuals ( o millor dit, poden ser només puntuals). Si no hi ha alguna cosa més de fons.

En relació a aquesta cosa de més, de fons he trobat dues referències que fan pensar:

Campaña 'Regala Deporte, Regala Salud', nueva iniciativa de Aukera 

31.12.13 - 00:38 – (Diario vasco.com)

Aukea ha puesto en marcha una nueva campaña: 'Oparitu Kirola, Oparitu Osasuna' -'Regala Deporte, Regala Salud'-. Se trata de una iniciativa en la que proponen regalar cursos para familiares, amigos, pareja o hijos. La campaña está divida por edades, con cursos dirigidos para jóvenes entre 13 y 15 años y propuestas deportivas para adultos, todas ellas de un mes de duración.



Aquestes més enllà de proves puntuals o estratègies comercials són verdaderes accions de promoció esportiva a mig o llarg termini, posen l'accent en aquesta cosa de més que cal, de fons. La voluntat de practicar.

TANT LES PUNTUALS COM LES DUES DARRERES, SÓN LES QUE QÜESTIONS QUE POTSER NO FAN DELS NADALS UNES FESTES POC ESPORTIVES, SI HI HA VOLUNTAT.

Etiquetes de comentaris: , ,