diumenge, 27 d’octubre de 2013

ESPORT = VALORS ( FUTBOL ?)

Quan la noticia permanent és la polèmica, l'incident o directament la bronca o l'agresivitat. L'esport perd el seu valor més preuat. El futbol s'està convertint en l'estandart d'aquesta visió. Victoria a qualsevol preu i res més. El fenòmen però és aplicable a altres esports ( es veu cada dia a les noticies d'esports d'alguns canals).

Per aquest motiu m'ha sorprès aquest video en el que el futbol ( justament el futbol) es converteix de forma increible en un veritable exemple ESPORTIU. Sembla impossible !!!!!
Futbol = a esport.

divendres, 25 d’octubre de 2013

CAL ESTIRAR !!!

Un dels altres aspectes que: escapen de la sessió d'EF o de l'entrenament en grup i que requereix temps individual és la flexibilitat; ELS ESTIRAMENTS.
Son causa directa i/o un factor real de possible lesió muscular en moltes persones esportistes, actives o sedentàries.
Qui més qui menys, tota persona te alguns coneixements que li permeten estirar ( de forma autònoma), ara be ampliar aquesta informació no serà sobrer. I a més pot ser s'augmentarà la conscienciació en relació a aquest tema.
Aquest enllaç aporta informació gràfica i simple del mètode d'estirament més complet (FNP) que serà útil per complementar les vostres rutines i el podeu aplicar a molts ( quasi tots) exercicis d'estirament. A més i en altres apartats hi ha informacions no "novedoses" però interessants.

Estirament complet: FNP

 

dijous, 24 d’octubre de 2013

FER ABDOMINALS !!!

Afirmació moltes vegades repetida ( per professors/ entrenadors...), moltes demandes d'ajut i necessitat d'una certa autonomia per fer-los.
Alguns consells.
dimarts, 15 d’octubre de 2013

Proves de fons.

Que estan de moda és una evidència ( maratons, mitjes, curses de muntanya, triatlons...), que hi ha molta gent que agrairia més informació també ho és. Buscant informació per a l'alumnat he recuperat uns vídeos del  què, quí, com ? del 2010 que poden ser de gran ajuda.

SI US INTERESA O ESTEU EN AQUEST MON US AGRADARAN I US SERVIRAN.
La marató a fons ( Q,Q,C)
entrenament marató (Q,Q,C)

diumenge, 13 d’octubre de 2013

Situació de l'EF (abans i ara)

Fa uns dies em va arribar aquest article en relació a l'EF:
 http://www.elreferente.es/actualidad/educacion/espana-la-que-hace-menos-educacion-fisica-24244

I el tema m'ha recordat un escrit que molts de nosaltres vam elaborar l'any 2005 o 2006 ( pel fet és igual):
https://app.box.com/s/2lbrfwl7slzehvjkjm21

QUASI 10 ANYS ENTRE ELS DOS; SOBREN MÉS COMENTARIS, CREC !!!!!

dimecres, 9 d’octubre de 2013

Article educació interesant

Carlos Arroyo, en aquest i en altres articles en que tracta temes educatius és una referència important. En educació per a profes i pares.
http://blogs.elpais.com/ayuda-al-estudiante/